Wie ben ik?

Mijn naam is Frédérique en ik ben sinds 2020 VoetreflexPlus therapeut.

Al vanaf dat ik klein was, heb ik een grote behoefte om voor anderen te zorgen. Na de geboorte van mijn twee kinderen ging dit vlammetje over in een vurig verlangen om hier iets mee te gaan doen.

In 2013 ben ik gestart met de opleiding Kinesiologie. Hier heb ik mijn diploma’s Touch for Health 1, 2, 3 en 4 behaald. Aansluitend heb ik alle diploma’s voor Stress Release behaald en daaropvolgend de diploma’s voor de voedingslijn waarin ik heb geleerd om allerhande allergieën op te sporen en te behandelen met behulp van de technieken binnen de Kinesiologie.

Ik had het gevoel dat ik, naast deze fantastische opleiding, meer met mijn handen wilde doen. Bij toeval kwam ik zelf in aanraking met voetreflex en besloot een workshop te volgen om te kijken of dit bij mij paste. Na deze workshop was ik zo enthousiast geworden dat ik in september 2017 gestart ben met de HBO opleiding VoetreflexPlus aan de Total Health Academy in Breda.

Een goede therapeut werkt ook aan zichzelf. Hoe meer ik leer, hoe enthousiaster ik word. Wat ik vooral belangrijk vind, is dat ik in de praktijk anderen hiermee mag en kan laten ervaren wat het voor hen kan doen en dat mijn klanten met een goed gevoel de deur uitgaan. Mijn kracht is het maken van verbinding met de cliënt tijdens de massages, zowel in stilte als in een gesprek. Afhankelijk van de wensen van de cliënt.

Zodra een cliënt ontspannen en tevreden de deur uitgaat is dit voor mij gelijkertijd een stimulans om mezelf verder te ontwikkelen zodat ik mijn cliënten nog beter kan helpen aan een fijner, gezonder en ontspannen leven.

 

Relevante Opleidingen

 •          HBO opleiding VoetreflexPlusTM
 •      HBO opleiding Medische basiskennis
 • Specialisaties
  De Vrouw
  Veel voorkomende ziekteoorzaken
  13 Chakra’s en hooggevoeligheid
  Nek- en schouderklachten
 • Transformational Cupping®
 •  Cursus Tuina massage
 •  NLP Practitioner
 •  Kinesiologie
  Touch for Health I-IV       Themadag: Werken met kristallen
  Stress Release 1-3
  42 Spierendag
  Voeding testen en balanceren I
  Voeding testen en balanceren II
  Voeding testen en balanceren III TAT (Transformerende allergie technieken)       Master TAT (Transformerende allergie technieken)       Reiki I en II
  Cursus intuïtieve massage