De vrouw en hormoonbalans

De behandelingen binnen deze specialisatie zijn gericht op het ondersteunen bij de vermindering van klachten binnen de hormonale huishouding.

Veel voorkomende ziekteoorzaken

Binnen de specialisatie ‘Veel voorkomende ziekteoorzaken’ vallen een aantal ziektebeelden, zoals diverse soorten hoofdpijn, vermoeidheid en huidklachten. Deze klachten kunnen verschillende oorzaken hebben. Samen gaan we op zoek naar de mogelijke oorzaak van de klacht en naar een oplossing.

Chakra’s en hooggevoeligheid

De specialisatie ‘Chakra’s en hooggevoeligheid’ kan op veel gebieden worden ingezet. Mensen die hoog sensitief zijn kunnen hier veel baat bij hebben. De behandeling die hierbij hoort, valt onder een zogeheten energetische behandeling

Nek- en schouderklachten

Deze specialisatie heb ik in 2021 als bij- en nascholing gevolgd. Een prachtige en zeer bruikbare behandeling met vaak direct resultaat. Bijna iedereen heeft weleens nek- en/of schouderklachten. Indien er een trauma heeft plaatsgevonden is het duidelijk waar de klachten vandaan komen. Indien dit niet het geval is hebben nek- en schouderklachten een andere oorzaak. Een van de oorzaken kan ook te maken hebben met een disbalans in de organen en/of meridianen. Samen gaan we op zoek naar de mogelijke oorzaak van de klacht en naar een oplossing.

Preventieve en overige behandelingen

Luxe VoetreflexPlus Ontspanningsmassage

Bij de luxe VoetreflexPlus ontspanningsmassage wordt gestart met een heerlijk voetbad onder het genot van een heerlijk kopje ontspannende thee.

Ontspannende VoetreflexPlus massage

Bij deze ontspannende massage behandel ik uw onderbenen en voeten.

Transformational Cupping® Detoxing en bodywork

Transformational Cupping® is een combinatie van cupping, manuele therapie, voeding en detoxen.

Access Bars © behandeling

Access BARS is een energetische behandeling via 32 Bars-punten op het hoofd, waarmee je het lichaam in staat stelt om vastzittende gevoelens, gedachten, ideeën, overtuigingen en gedragspatronen los te laten.